Scroll Top
prosopo trofi

Πρόσωπο. Δώστε του τροφή (20/6/2013).

Άρθρο: της Μαρίας Καρδάση, Elle.

Σε ένα μήνα υπέροχο πρόσωπο και τέλειο κορμί.
Επαναφέρετε τη λάμψη και την φρεσκάδα στο δέρμα σας.
Ανακαλύψτε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την ολική μεταμόρφωση λίγο πριν τις διακοπές.

Η φροντίδα της επιδερμίδας μας το καλοκαίρι δεν πρέπει να ατονεί. Αυτή την εποχή το πρόσωπο διψά για ανανέωση, ενυδάτωση και θρέψη, γι αυτό η κατάλληλη περιποίηση, η αντηλιακή προστασία και η τόνωση με βιταμίνες είναι απαραίτητα για την διατήρηση της νεανικής όψης του….

Φυσικά όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν και δουλειά από εμάς: σωστή διατροφή, άσκηση και υγιεινό lifestyle.
Ποιες είναι οι κινήσεις mat που μας προτείνουν οι ειδικοί για βελτιωμένη εμφάνιση?
Επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων στο δέρμα και χαρίζουν λάμψη:
Ο λόγος για τα peeling τα οποία θεωρούνται παντός καιρού!!!

Αυτή την εποχή τα χειμωνιάτικα, που γίνονται με πιο δραστικές ουσίες, παραχωρούν τη θέση τους στα καλοκαιρινά με πρωταγωνιστή το μανδελικό οξύ συνδυαστικά με βιταμίνες.

Η δερματολόγος κα Μαρία Καρδάση εξηγεί: «Το χειμώνα τα peeling γίνονται σε μεγαλύτερο βάθος και δημιουργούν οξειδωτικό stress, κάτι που επιδιώκουμε ώστε να έχουμε αυξημένη παραγωγή νέων κυττάρων. Αντίθετα το καλοκαίρι, κάτι τέτοιο να γίνεται σταδιακά και ήπια, διότι η ηλιοφάνεια από μόνη της προκαλεί οξειδωτικό stress. Το μανδελικό οξύ είναι ιδανικό γιατί δεν ερεθίζει το δέρμα και βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων».

Στη συνέχεια η ειδικός εισάγει σε βαθύτερες στιβάδες αντιοξειδωτικές βιταμίνες C και E, αλλά και λιποϊκό οξύ (το τελευταίο ευνοεί την κυτταρική ανανέωση). Η μέθοδος γίνεται με ηλεκτροφόρηση, κατά την οποία οι ουσίες εισάγονται ανώδυνα στο δέρμα χάρις στη δύναμη του ιονισμού.
Το πρωτόκολλο: Η διαδικασία γίνεται μια φορά πριν τις διακοπές.

Αξίζει να γνωρίζετε: Η θεραπεία προσαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Σε μια κοπέλα με ακμή θα εφαρμοστεί μόνο το peeling, ενώ σε μια άλλη με εμφανείς ρυτίδες θα προστεθεί και υαλουρονικό οξύ στη μεσοθεραπεία.

Σε ένα μήνα υπέροχο πρόσωπο κορμί. Επαναφέρετε τη λάμψη και την φρεσκάδα στο δέρμα σας. Ανακαλύψτε τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την ολική μεταμόρφωση λίγο πριν τις διακοπές.